afscheid

Mooie muziek tijdens een uitvaart

Het overlijden van een dierbare heeft een enorme impact. De wereld staat letterlijk op zijn kop. Daarna in je verdriet nog van alles regelen is zo onwerkelijk, maar het kan niet anders.

 

 

Muziek helpt het verdriet een plek te geven

Muziek kan tijdens de uitvaart een mooie aanvulling zijn om het afscheid zo waardevol mogelijk te maken. Ik wil jullie daarbij helpen met mijn muziek. Nummers gezongen, recht vanuit mijn  en een breed repertoire bieden u de mogelijkheid om te kiezen wat u en/of u dierbaren mooi vinden.

Wat ik u nog aan kan bieden is dat u een of twee nummers aan kunt geven die absoluut niet gemist mogen worden. Samen overleggen we of een nummer geschikt is.

Muziek verbindt, verbroedert, raakt & geeft het verdriet een plek. U kunt voor meer informatie contact met mij opnemen via telefoon, app of mail. Ik wens u alle sterkte en kracht toe in deze heftige en verdrietige tijd.

Liefs Daniëlle